На Пониква на 16 мај 2015 година, беше организирана средба на членовите на Македонското еколошко друштво.

Членовите за време на средбата беа запознаени со актуелните активности и новости на друштвото, а особено со оние кои МЕД ги спроведува на Осоговските Планини.

Во рамки на средбата, беше организирана и  посета на поставената едукативна „Патека на клукајдрвчето“.


Start typing and press Enter to search

Успешно се пријавивте за известувања од весникот на МЕД.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Macedonian Ecological Society will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.