ПРОГРАМА ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ЕКОЛОЗИ „д-р Љупчо Меловски“ 2022 

Отворена е новата сезона на Програмата за поддршка на млади еколози „д-р Љупчо Меловски“. Оваа програма финансира мали и средни проекти со финансиска помош од Фондацијата Зигрид Раузинг. Малите проекти се наменети за млади и неискусни еколози, а средните ќе обезбедат поддршка за истражувања од еколози со веќе стекнато искуство. Соодветното менторство е круцијално за малите грантови, но е од огромно значење и за средните грантови!

За повеќе детали околу проектите упатете се на линковите подолу:

 

Start typing and press Enter to search