Зборник од 5 Конгрес на еколозите (2017)

Зборник од 4 Конгрес на еколозите (2013)

Зборник од 3 Конгрес на еколозите (2007)

Книга на апстракти од 3 Конгрес на еколозите (2007)

Зборник од 2 Конгрес на еколозите (2004)

Зборник: Одржлив развој на Преспанскиот регион (2000)

Зборник од 1 Конгрес на еколозите (1998)

Книга на пленарни реферати од 1 Конгрес (1998)

Националните паркови на Балканскиот Полуостров и … (1996)

Мониторинг на животната средина во Македонија (1994)

Екологија на цврстиот комунален смет (1994)

Start typing and press Enter to search

Успешно се пријавивте за известувања од весникот на МЕД.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Macedonian Ecological Society will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.