ПРОГРАМА ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ЕКОЛОЗИ „д-р Љупчо Меловски“

Со почетокот на годината започнува и новата фаза од Програмата за поддршка на млади еколози „д-р Љупчо Меловски“. Од денеска (01.02.2021) можете да аплицирате за мал (деветмесечен) или среден (двогодишен) грант. За повеќе информации разгледајте ги апликациите:

 

 

 

 

 

Новости од програмата:

Избрани добитниците на мали грантови

Ни претставува огромно задоволство да ви ги претставиме одобрените проекти при програмата за поддршка на млади еколози „д-р Љупчо Меловски” за 2021ва година. На повикот добивме осум апликации од [...]

Start typing and press Enter to search