Повикот за аплицирање е сега затворен.

 

Резултатите ќе бидат пратени до кандидатите на 07.03.2020 и објавени јавно на 09.03.2020

 

*Од административни причини состанокот со раководители е поместен од 10.03.2020 на работната неделата од 16-20 март. Дополнителни информации ќе бидат објавени со објавата на одбраните апликанти*

Предлог проектите ги разгледува и оценува комисија. Комисијата го задржува правото да побара дополнителни информации од апликантите, како и да предложи промени во предлог-проектот и неговиот буџет, за што ќе го консултира апликантот.

Предложените проекти мора да завршат до 15.12.2020 година, до кога треба да биде доставени завршниот технички и финансискиот извештај

 

Start typing and press Enter to search