Планинарско-ботаничка тура Лешница – промоција на флората на Шар Планина

Македонското еколошко друштво (МЕД) во соработка со  Планинарскиот клуб „Љуботен“ од Тетово го одржа првиот настан за промоција на Значајното растително подрачје Шар Планина како дел од проектот [...]