Редовна котизација (125€)

7,702 ден.

Category:

Оваа котизација е наменета за сите учесници на 6-тиот Конгрес на еколози на Република Северна Македонија, со меѓународно учество кои не се членови на МЕД или студенти. Доколку сакате да станете член на МЕД можете да го следите овој линк.

Преку уплатата на оваа котизација го обезбедувате вашето учество на 6-тиот Конгрес на еколози на Република Северна Македонија, со меѓународно учество.