Дали знаете какви водни површини има во ваша близина? Дали знаете кои птици можат да се видат таму? За одговори, задачи и дури и уметнички експерименти симнете ја новата лекција ТУКА

Како и за сите претходни лекции и денеска имаме подготвително видео (на англиски) кое можете да го гледате ТУКА.

 

Уживајте во лекцијата и пратете ни слика од вашите уметнички дела! <3

Start typing and press Enter to search