По четврт пат МЕД организира камп за следење на миграција на птици. Камповите ќе се одржат од средината на август до почетокот на септември на Илинска Планина и Дојран. Кампот ќе се организира во три наврати и ќе трае 4 дена. Откако, ќе ги прочитате деталите подолу ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

*ПРОМЕНЕТ Е ДАТУМОТ ЗА КАМПТ ВО ДОЈРАН! (10-13 СЕПТЕМВРИ 2015)

Kamp za migracija 3

Start typing and press Enter to search