СТУДЕНТСКО ЧЛЕНСТВО

200 ден.

Category:

МЕД ги поддржува своите членови преку спроведување заеднички проекти, обуки, забавни активности и бесплатни едукативни материјали. Дел од нашата мисија е граѓаните да имаат проширени знаење и да се вклучат во процесите на зачувување на природата.

Ова членство е предвидено за сите студенти кои сакаат да ја истражуваат природата, да учат повеќе за разновидноста на Македонија и да ја поддржат работата на МЕД.