Редовна котизација за членови на МЕД (115€)

7,085 ден.

Category:

Оваа котизација е наменета за сите учесници на 6-тиот Конгрес на еколози на Република Северна Македонија, со меѓународно учество кои се членови на МЕД а не се студенти.

Преку уплатата на оваа котизација го обезбедувате вашето учество на 6-тиот Конгрес на еколози на Република Северна Македонија, со меѓународно учество.