Студентска котизација (100€)

6,160 ден.

Category:

Оваа котизација е наменета за сите учесници на 6-тиот Конгрес на еколози на Република Северна Македонија, со меѓународно учество кои се студенти, постдипломци или докторанди а не се членови на МЕД. Доколку сакате да станете член на МЕД можете да го следите овој линк.

Преку уплатата на оваа котизација го обезбедувате вашето учество на 6-тиот Конгрес на еколози на Република Северна Македонија, со меѓународно учество.