Ви благодариме на сите кои дојдовте на отворањето на изложбата „Зима – Птици – Птичари“ 🥰 Пресреќни сме што дојдовте во толку голем број и што успеавме да се видиме во живо и да поразговараме. Изложбата сега патува низ Македонија, разгледајте, уживајте и пишете ни за било какви прашања 🦆🦆🦆
Погледнете ги фотографиите на Арта Старова и Боби Кузмановски од отворањето:

Start typing and press Enter to search

Успешно се пријавивте за известувања од весникот на МЕД.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Macedonian Ecological Society will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.