Времетраење:  Декември 2020 – Март 2021

Финансиер:  ГИЗ во рамки на фондот ОРФ-БДУ

Соработници:  МЕД, Центарот за животната средина од Босна и Херцеговина, Здружение за заштита на природата во Албанија и „Финч“ од Косово

Цел на програмата:  Да се зајакне одржливоста на мрежата БиоНет како и да се подигне свеста на граѓаните за потребата од зачувување на биолошката разновидност.

Лице за контакт:  Фросина Пандурска Драмиќанин, pandurska@mes.org.mk

Проектни новости

Нов проект „Одржлива иднина за БиоНет“

Проектот „Одржлива иднина за БиоНет“ е нов проект во кој МЕД е вклучен во партнерство со Центарот за животната средина од Босна и Херцеговина, ППНЕА од Албанија и Финч од Косово a којшто ќе се [...]

Start typing and press Enter to search