Придружете ни се во прославата на светските денови на набљудување птици, на 13.10.2018(сабота) во градскииот парк Скопје.

Птичариме во парк Vol.5 - Светски денови на птици преселници

 

Верификација

Почнете да пишувате и стиснете Enter за да пребарате