Македонско еколошко друштво на 26 октомври во градинката „Мајски цвет“ одржа еднодневна обука со воспитувачите и стручниот кадар на градинката за едукативниот пакет за природа и птици изработен во рамки на проектот „Природата овозможува подобар живот“. Обуката ја проследија 25 воспитувачи коишто во рамки на своите групи ќе ги применуваат едукативните вежби и преку игра ќе ги учат децата за природата и птиците што не опкружуваат.

Start typing and press Enter to search

Успешно се пријавивте за известувања од весникот на МЕД.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Macedonian Ecological Society will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.