Повеќе од 10 години го печатевме Информаторот за активностите на МЕД – тромесечен билтен кој ги споделуваше вестите за нашата работа. Сега тој е заменет со електронско издание (е-Информатор) за кое ни треба име! Сакаме да ги чуеме вашите предлози.

 

е - Информатор

 

Верификација

Start typing and press Enter to search