Поддржани вкупно 13 модел проекти во рамки на проектот „Одржлива иднина за регионот Шара/Кораб –Коритник во трите земји

Во рамки на проектот „Одржлива иднина за регионот Шара/Кораб –Коритник“ којшто се спроведува во регионот Шара/Кораб –Коритник се поддржаа вкупно 13 проекти на локални организации од Македонија, [...]

Пријавување за Годишна средба на членството на МЕД

Годишната средба на членовите на МЕД ќе се оддржи на 09.12.2021 во 18:00 часот преку ЗУМ. Оваа средба е можност да се запознаете со членството и дел од тимот на МЕД; да ни поставите прашања, да [...]

Натпревар за фотографии од птица за календарот на Македонско еколошко друштво 2022

Натпревар за фотографии од птица за календарот на Македонско еколошко друштво 2022 Периодот за учество на овој натпревар е од 18 ноември 2021 година до 28 ноември 2021 година. Кој може да [...]