Различноста на зелениот појас низ очите на фотографите, ова се овогодинешните победнички фотографии на фото конкурсот за Балканскиот зелен појас .
Наградата за прво место од категоријата професионални фотографи му припадна на Хелмер Ахмеди за неговата фотографија од глацијалните езера на Крчин.

Фотографијата од Галичица на Дејан Димиџиевски го освои првото место во категоријата на аматери.

Во категорија млади првото место го освои Марина Балоски со нејзината фотографија од р. Радика.

Start typing and press Enter to search