Time frame: 2017–2019

Funding: Polish National Agency for the Erasmus+ Programme

Partner: OTOP – Poland, SOS – Slovakia, CSO – Czech Republic, SЕО – Spain and BWI – Ireland

Project goal: Providing better environmental education to the youngest pupils (kindergarten to fifth grade) so that they develop interest in and bond with nature. The project will ensure innovative and relevant educational materials for pre-school and school teachers, as well as support for their integration in the existing curricula.

Contact person: Ksenija Putilin putilin@mes.org.mk

Проектни Активности

Teacher training on innovative nature education materials held in Gevgelija

Macedonian Ecological Society continued with teacher training which was initiated in the in the “Empowering Teachers and Pupils for a Better Life through Nature” project implemented in [...]

Teacher’s educational material “Birds and Nature” available in Macedonian for all teachers and educators

Macedonian Ecological Society within the project ” Empowering Teachers and Pupils for a Better Life through Nature “, implemented in cooperation with five environmental NGOs from [...]

Подготовки за нови едукативни материјали за птиците преселници

Како што наближува работилницата на која 10 македонски едукатори ќе се обучуваат да користат современи интерактивни образовни материјали сакаме да ви ја најавиме и мобилната апликација преку која [...]

Еразмус+ и птиците нè поврзуваат

Македонското еколошко друштво заедно до пет Европски еколошки организации и Универзитетот од Гданск, Полска го започна проектот „Зголемување на можностите на наставниците и учениците за подобар [...]

 

 

Start typing and press Enter to search