Лабораторијата на Преспа – Прекугранична летна школа

„Мониторинг и управување со зачувувањето на природата во Преспа“ 11-16 септември 2022 година, Национален Парк „Преспа“, Албанија Краен рок за пријавување: среда, 24 август 2022 година Оваа година [...]