Билтенот на Програмата за закрепнување на балканскиот рис е издание кое ги обединува најважните новости и достигнување на сите партнери кои се вклучени во Програмата. Во овој број можете да прочитате за новите предизвици со кои се соочуваме; научните достигнувања на нашиот тим; статусот на рисот на Мунела и проблемите со бездомните кучиња во природа.

Билтенот и сите негови содржини е достапен на три јазика:

Билтен на Програмата за закрепнување на балканскиот рис

Balkan Lynx Recovery Programme Newsletter

Programi për rimëkëmbjen e rrëqebullit të Ballkanit Newsletter

Start typing and press Enter to search