Апликација за средни грантови

    А. Информации за подносителот

  • Б. Опис на проектот

  • Опис на проектот

  • Oткако ќе ја испратите апликација ќе добиете повратен емаил со потврда дека е примен. Доколку не ја добиете потврдата контактирајте го Драган Арсовски на arsovski@mes.org.mk. Предлог проектите ќе ги разгледува и оценува комисија. Комисијата го задржува правото да побара дополнителни информации од апликантите, како и да предложи промени во предлог-проектот и неговиот буџет, за што ќе го консултира апликантот.
 

Verification

Start typing and press Enter to search