Контакт

Адреса канцеларија: Борис Трајковски улица 7 број 9А

Адреса седиште: Архимедова број 5

Скопје
1000
Македонија
телефон: +389 (0)2 2402 773
моб. +389 (0)78 371 175

Вашето име (задолжително) / Your name (required)

Вашиот Email (задолжително) / Your e-mail (required)

Предмет / Subject

Вашата порака / Your message

кликнете на мапата за да се отвори во ново прозорче

Ruta - Mikrolokacija