Фото конкурс „Балкански зелен појас“

Македонското еколошко друштво во соработка со Еуронатур од Германија втора година по ред го организира фото конкурсот на тема “Балкански зелен појас”.
Балканскиот зелен појас е дом на многу различни предели и див свет.
Затоа ги покануваме сите посетители и жители на Балканскиот зелен појас да
истражуваат и ди ни ги испратат своите приказни преку фотографија.
Повеќе информации за начинот и правилата на учество на фото конкурсот може да се најдат тука.

objava5-page-001