Завршна работилница – проект „Крилја преку Балканот“

Во периодот од 8 до 12 ноември 2011 година, во хотел Оаза, Штип ќе се одржи завршна работилница во рамки на проектот „Крилја преку Балканот“. Целта на завршната работилница е да се презентираат и [...]